Πρωκτολογικό Ιατρείο

πρωκτολογικό ιατρείο

Πρωκτολογικό Ιατρείο – Χειρουργικό Ιατρείο Πρωκτού

Το εξειδικευμένο πρωκτολογικό ιατρείο – χειρουργικό ιατρείο πρωκτού ιδρύθηκε το 2019 και έχει ως αντικείμενο τις παθήσεις του πρωκτού, του παχέος εντέρου, του ορθού και των οργάνων του ανώτερου πεπτικού.
Το πρωκτολογικό ιατρείο μας διαθέτει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων διαγνωστικών και θεραπευτικών εργαλείων, ενώ παράλληλα ένα σύνολο από τακτικές σπλαχνικές χειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιούνται στην κλινική Συνεργάτη μας (ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ).
Στο πρωκτολογικό ιατρείο ολοκληρώνονται με υπευθυνότητα εξετάσεις όπως ορθοσκόπηση, πρωκτοσκόπηση, πρωκτοσκόπηση υψηλής ευκρίνειας, ενδοορθικό υπερηχογράφημα και διάφορες εφαρμογές με Θεραπευτικά Laser.

Το πρωκτολογικό ιατρείο & Ελάχιστα επεμβατική χειρουργική

Το σύνολο των θεραπειών μας περιλαμβάνει τόσο συντηρητικές μη επεμβατικές μεθόδους όσο και χειρουργικές. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή τεχνικών μείωσης του πόνου, ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών (π.χ. θεραπεία με Laser ή και με Botox ) και ήπιων αναισθητικών διαδικασιών.

Πρωκτολογία & Εμπιστοσύνη

Υπάρχει πλήρης κατανόηση από πλευράς μας του πόσο δύσκολο είναι για μερικούς συνανθρώπους μας να εμπιστευτούν στον γιατρό τα πρωκτολογικά τους προβλήματα.
Σε μια ήρεμη και προσωπική ατμόσφαιρα θα γνωριστούμε και θα συζητήσουμε λεπτομερώς και με πλήρη εχεμύθεια το πρόβλημά σας. Στόχος μας είναι να πετύχουμε μια καλή συνεργασία και εν τέλη να προσδιορίσουμε την πλέον κατάλληλη στρατηγική θεραπείας.

Πρωκτολογικό ιατρείο – Χωρίς πόνο

Η χρήση ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών θεραπείας μειώνει κατά πολύ τον πόνο. Ωστόσο, η ένταση της προσωπικής αίσθησης του πόνου διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, ιδιαίτερα στην ευαίσθητη περιοχή του πρωκτού. Ως πάγια τακτική μας, στο τέλος μιας επέμβασης οι χειρουργικές πληγές εγχέονται επιπλέον με αναισθητικό μακράς δράσης. Για να διασφαλίσουμε μια πιο άνετη κένωση του εντέρου μετά την επέμβαση, χρησιμοποιούμε προφυλακτικά φυτικά ρυθμιστικά καθαρτικά .

Το χειρουργικό ιατρείο πρωκτού βρίσκεται εντός της κλινικής ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και είναι εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο ή με τις δημόσιες συγκοινωνίες