Ιατρός Γκορίλα Γεωργία

Ιατρός Γκορίλα Γεωργία, Μαιευτήρας Χειρούργος Γυναικολόγος, Γκορίλα Γεωργία
Ειδικότητα Μαιευτήρας – Γυναικολόγος
Τίτλοι MD
Εξειδίκευση
  • check-mark-1Εμβρυομητρική Ιατρική
  • check-mark-1Μεταπτυχιακό Ελάσσονος Πυέλου και Περινέου
  • check-mark-1Προγεννητικός Έλεγχος
Ιατρείο Woman and Embryo
Γένος Θήλυ

Η ιατρός
Δρ. Γκορίλα Γεωργία

Μαιευτήρας, Χειρούργος-Γυναικολόγος
telephone-1+30-6996-88-4700

H Ιατρός Γκορίλα Γεωργία, γεννήθηκε στη Λάρισα. Αποφοίτησε από το 7ο Γενικό λύκειο Λάρισας και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Εκπαιδεύτηκε στη Μαιευτική – Γυναικολογία στo Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και ολοκληρώνοντας στον απαιτούμενο χρόνο την ειδίκευσή της, έλαβε μετά από εξετάσεις τον τίτλο ειδικότητας Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαιευτήρας.

Εξειδικεύτηκε στην Εμβρυομητρική Ιατρική, στο Fetal Medicine Foundation, στο Kings College Hospital του Λονδίνου υπό την καθοδήγηση του «πατέρα» της αυχενικής διαφάνειας, διεθνούς φήμης καθηγητή Κύπρου Νικολαΐδη, ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς παγκοσμίως για τον προγεννητικό έλεγχο.

Έχει ολοκληρώσει την μεταπτυχιακή της εκπαίδευση στην Χειρουργική Ελάσσωνος Πυέλου και Περιναίου, στην Χειρουργική κλινική του ΠΓΝ Λάρισας.

Αποτελεί προσωπικό της στοίχημα η εφαρμογή μιας Ιατρικής υψηλών προδιαγραφών που θα πραγματώνεται με σύμμαχο μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, γνώσεις πάντοτε για τις πιο σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις και σεβασμό προς τους ασθενείς, οι οποίοι τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Επιμελητής Μαιευτικής Κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

  • check-mark-1Μέλος της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας (ΕΜΓΕ)
Είπαν για Εμάς
bottom

Οι ειδικοί μας